Week van het Zien van 5 tot 12 oktober 2024!


Tijdens de nationale campagne van de “Week van het Zien” van 5 tot 12 oktober, nodigen we je uit voor een GRATIS oogtest of screening van je ogen met de allernieuwste DNEye® scanner 2*.

Onze moderne levensstijl vergroot sterk het risico op oogklachten.

Smartphone, tablet, TV, laptop of PC,… we brengen dagelijks héél wat uren door achter een beeldscherm. Het snel detecteren en behandelen van zichtproblemen is daarom belangrijk.

Wil je weten of je een bril nodig hebt of een verhoogd risico loopt op oogproblemen?

Met deze hightech apparatuur meten we de kwaliteit van je zicht. Zo krijg je dé kijkoplossing die bij jouw ogen past!


GRATIS OOGTEST of SCREENING VAN JE OGEN MET DNEYE SCANNER 2.0


Maak een afspraak via info@rijmenamoptics.be, bel 015 34 00 15 of via knop hieronder.



"U hebt maar 2 ogen, draag er zorg voor!"


*Geldig tot 31 oktober 2024. Deze test wordt gratis aangeboden zonder aankoopverplichting. De test vervangt echter niet het medisch onderzoek, bij de minste twijfel verwijzen we je door naar een oogarts. Een bezoek aan de oogarts is verplicht om de 10 jaar als tussen de 16 en 45 jaar oud bent, om de 3 jaar als je tussen de 45 en 65 jaar oud bent en om de 2 jaar voor mensen ouder dan 65 jaar.

Najaarsactie/publibox @ Rijmenam Optics

Heb jij jouw Publibox-doosje ook al gevonden in uw brievenbus? Heb jij geen Publibox ontvangen, geen zorgen, gebruik of print deze kortingsbon en breng ‘m mee bij je volgende bezoek aan onze winkel in Rijmenam. Zo profiteer je als eerste van onze mooie najaarsactie!

B.I.G. Vision voor iedereen!

Zien doe je niet met je ogen. Zien doe je met je hersenen. Uw hersenen vereisen informatie om te kunnen verwerken wat er om u heen gebeurt, zodat u kunt besluiten waarop u moet focussen en hoe u vervolgens moet reageren. In de Biometrisch Intelligente Glazen® zijn uw unieke biometrische gegevens verwerkt om ervoor te zorgen dat uw hersenen de best mogelijke visuele informatie ontvangen.

Het Night & Day Vision glas

Deze speciale lens met als basis een gele kleur, verandert wanneer blootgesteld aan zonnestralen, naar grijs in 20 seconden en beschermt de ogen voor 100%. De gele kleur geeft meer contrast in het donker zodat het zicht optimaal wordt.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x